Vincci Rosa Beach

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Skanes, na oko 3km od centra. Od grada Monastir udaljen je oko 6km, 4km od aerodroma Monastir i 173km od aerodroma Tunis. 

Opšti podaci
Hotel Vincci Rosa Beach nalazi se na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na more. Izgrađen je u klasičnom arapskom stilu i ima 398 smeštajnih jedinica koje su potpuno renovirane. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana – italijanski i tunižanski, bar na plaži, bar na bazenu, snack bar, lobby bar “Central”, Wine bar i Spa centar.   

Od sadržaja za decu tu su mini club (4-12 godina), igralište i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj
Standard sobe površine su oko 33m². Imaju centralnu klimu, SAT TV, telefon, sef, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom, fen za kosu i balkon ili terasu sa pogledom na vrt, bazen ili na more.

Plaća se: sef.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene razne užine, kolači i sladoled u određeno doba dana kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je dva puta u toku boravka na raspolaganju à la carte restoran (italijanska i tunižanska kuhinja), uz obaveznu prethodnu rezervaciju. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Wine bar, nargila i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, suvenirnica, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, salon lepote, konferencijska sala. 

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), fitness club, aerobic, aqua aerobic, stoni tenis, pikado, odbojka, vaterpolo, boćanje, mini golf i dnevna i večernja animacija.

Plaća se: video igrice, bilijar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Plaća se: sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu