Vila Haris

Olympic Beach, Olimpska regija

već od 59€

Opis destinacije

Olimpic Beach – letovalište u neposrednoj blizini Paralije, nedaleko od gradića Katerini u regiji Pierije. Nalazi se u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobio ime. Drugi deo svog imena duguje upravo plaži, koja je peskovita, dugačka i široka. More je toplo i plitko. Svoj razvoj može da zahvali blizini Paralije, sa kojom ga povezuje duga popločana pesačka staza (oko 3km). Olimpic Beach je manje i mirnije mesto od susedne Paralije, ali turistima neće nedostajati ni restorani, ni super marketi kojih ima u izobilju. Centar letovališta krasi lep park, koji sa jedne strane uokviruje plaža, a sa druge restorani, kafići i poslastičarnice. Deca će uživati u ovom parku, pošto je ovde i igralište. Mnogi turisti daju prednost Olimpic Beach-u u odnosu na Paraliju jer je mirniji, a plaža je prostranija. Za ljubitelje noćnog života ima nekoliko kafića koji su otvoreni do kasno noću, ali pravi provod treba ipak da potraže u Paraliji. Možete ići vozićem, prošetati uz obalu ili koristiti usluge taksija. Ono sto Vaš godišnji odmor može da upotpuni, ukoliko volite da doživite više od odmora na plaži, šetnji i večernjih izlazaka, jeste odlazak u Solun (oko 80km), Aqua park (iza Soluna) ili poseta nekom od manastira na impozantnim Meteorima (oko 150km).

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Plaža > 100m

Oprema

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Program putovanja
 • Prevoz
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...

Smeštaj je apartmanskog tipa. Svaki apartman sastoji se od sobe sa dva-pet ležaja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posude) i balkona.

App Haris udaljen je od obale 100 metara i nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a.

1. dan:Polazak putnika iz Beograda u 17,oo h . Nocnja voznja sa predvidjenim pauzama.   

2 - 10. dan:Ulazak usmestajne jedinice posle 14,oo h.Boravak u odabranim objektima   

11. dan:Napustanje objekta do 09,oo h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Nocnja voznja sa usputnim zadrzavanjima na granicnim prelazima i mestima za odmor.  

12. dan:Dolazak putnika u Beograd oko 06,oo h
CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA OSOBE KOJE KORISTE SAMO USLUGE PREVOZA
BEOGRAD - NIS
odraslideca do 12 g.odraslideca do 12 g.
RTW55 e40 e50 e35 e
OW35 e25 e30 e20 e

- CENA  PREVOZA  JE  URACUNATA  U  CENU ARANZMANA
- Prevoz je organizovan autobusima  najsavremenije turisticke klase tipa Neoplan (video, cajna kuhinja i klima uredjaj ).   Prevoz je organizovan do samih apartmana, shodno tehnickim mogucnostima.  
- U autobusima je zabranjeno pusenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. 
- Agencija pravi raspored sedenja u autobusu,  uzimajuci u obzir Vase napomene i zelje. Putnik ce prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli Organizator putovanja. Raspored sedenja ce biti istaknut na autobusu prilikom polaska.
- Ulazak putnika duz autoputa je moguc samo na bezinskim pumpama, motelima i restoranima. Takodje je moguc ulazak putnika i u gradovima do 15 km udaljenosti od autoputa, ukoliko ima minimum 20 putnika.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

STM

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu