Trebinje

Trebinje, BiH

već od 75€

Opis destinacije

Trebinje se nalazi na samo 25 km od plavog Jadrana i za mnoge baš iz tog razloga predstvalja oazu mira i sunca a mnogi ga smatraju i najlepšim srpskim gradom. Za Trebinjce se kaže da su prvoklasni domaćini, ugostiće Vas vrhunskim vinima i raznim gastronomskim specijalitetima ukoliko posetite ovaj čaroban grad.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanja
30.12.2021 – 02.01.2022

Hotel In 3*

Specijalna ponuda - 75 €

Cena - 85 €

U cenu je uračunato
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Trebinju (2 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- obilaske prema programu (Trebinje i Višegrad)
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- turističku taksu
- usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uračunato
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid-19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) : 5 € (osobe od 19 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
- ulaznice i fakultativne izlete
- individualne troškove
- peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)
- NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije VIVA TRAVEL odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu (stanični vaučer). Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 190,00 dinara po osobi.

Neobavezne doplate
- Zdravstveno osiguranje 70-84,99: 9 EUR
- Zdravstveno osiguranje 19-69,99: 5 EUR
- Zdravstveno osiguranje 0-18,99: 3 EUR

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika ,deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- Manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica – 5 € odrasli / deca do 12 god. gratis
- Mostar – 15 € odrasli / 10€ deca

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% od cene aranžmana

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

SOPSTVENI PREVOZ:
- NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Hotel se nalazi u Trebinju, 700m od strogog centra grada. Raspolaze liftom, restoranom i parkingom. Gostima je omugućen pristup interentu u sobama i internet-kafeu.Svaka soba ima tuš/WC, fen za kosu, SAT TV, klima uređaj i mini frižider. Doručak –  švedski sto.

hotelintrebinje.com
1. dan BEOGRAD – TREBINJE
Polazak iz Beograda oko 23:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju prema Bosni i Hercegovini.

2. dan TREBINJE – MANASTIR HERCEGOVAČKA GRAČANICA – MANASTIR TVRDOŠ - TREBINJE
Dolazak u Trebinje u prepodnevnim časovima, polazak na razgledanje grada: Stari grad (Kastel), Osman pašina i Careva džamija iz 18 veka...Šetnju nastavljamo kroz Gradski park sa mnoštvom spomenika koje je čuveni pesnik Jovan Dučić poklonio svom gradu, obilazak Saborne crkve sa početka 20 veka. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativno obilaska manastira Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica. Manatir Tvrdoš je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice a podignut je na stenama mesta Tvrdoš, na 4 km zapadno od Trebinja. Obilazak manastira i podruma vina (trenutno manastir ima dva vinska podruma). Nakon toga sledi poseta Hercegovačkoj Gračanici, manastiru koji je urađen kao kopija istoimenog manastira na Kosovu. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualno aktivnosti i odlazak na individualni doček Nove godine. Noćenje.

3. dan TREBINJE –– MOSTAR – TREBINJE
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativog odlaska u Mostar. Po dolasku obilazak grada: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda iz 1558.godine, Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme.U popodnevnim časovima povratak u Trebinje. Po dolasku u hotel slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan TREBINJE – VIŠEGRAD - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela, odlazak do Višegrada. Dolazak u Višegrad i obilazak čuvenog kamenog mosta-zadužbina Mehmed paše Sokolovića i potom poseta Andrićgradu, podignutom u čast našeg nobelovca Ive Andrića. Slobodno vreme za individulane aktivnosti. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Bosnu i Srbiju. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj putovanja.
- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, 20 % najkasnije do 10 dana pred putovanje a ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.2021..

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama