Trebinje

Trebinje, BiH

već od 79€

Opis destinacije

„Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda.„ Momo Kapor

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
PolazakHOTEL VIV 3*
30.AprilPROMO 79 €89€
*BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!

NAPOMENA ZA POLAZAK AUTOBUSA 
Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce), bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnika Argus Toursa, kod ulaska na perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane Argus Toursa, moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja. 

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u isključivo dvokrevetnim bez mogućnosti dodavanja pomoćnog ležaja  na bazi dva  noćenja sa doručkom u hotelu u Trebinju, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.  

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i osiguranje, koja  iznosi oko  1,1 € po noći po osobi  i plaća se na recepciji hotela , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove  i ostale nepomenute troškove. 

OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (individualna polisa) u agenciji. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja u koju putuju, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT  i doplata iznosi 30 €.   Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. 

Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 
Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora  (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama : Počitelj i Mostar - 20 €, Manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica  - 10 € . Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.
HOTEL VIV 3* -  nudi smeštaj sa 3* u Trebinju, na oko 700m od samog centra Trebinja. U okviru hotela je recepcija i sopstveni restoran za doručak. Hotel je otvoren 2005. godine i ima 55 soba. Sve sobe su klimatizovane i sa twc-om. U hotelu je dostupan internet ograničene brzine i dostupnosti. Usluga u hotelu: noćenje sa doručkom. Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje). http://www.hotelviv-trebinje.com/ 

1.DAN putovanja /Petak 30.04./ BEOGRAD / TREBINJE
Sastanak grupe  u  21.45 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na  glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice 
(preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska  u 22.30 sata. Noćna vožnja kroz Srbiju sa usputnim odmorima.        

2.DAN /Subota 01.05./ TREBINJE / Fakultativno MANASTIR TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA / TREBINJE 
Po dolasku informativno panoramsko razgledanje – pešačka tura kroz Trebinje - grad sunca, kamena, vina i platana. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti kao što su: muzej Hercegovine čiji je simbol Etno kuća, spomenik Jovanu Dučiću, Careva džamija, gimnazija „Jovan Dučić“, Stari grad, Sat kula, Trg platana, Trg pesnika, Anđelkina kapija (za koju su naši turisti najviše zainteresovani, s obzirom na činjenicu da je Trebinje doživelo veliku popularnost zahvaljujući seriji „Ranjeni orao“ koja je rađena po romanu Mir Jam)... Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima (posle 15.00 h). U toku popodneva moguć je fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš, koji je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice. Manastir se nalazi u istoimenom selu Tvrdoš i smešten je uz samu reku. Nakon toga sledi poseta Hercegovačkoj Gračanici, manastiru koji je urađen kao kopija istoimenog manastira na Kosovu. Sagrađen je pre 15 godina, a u njega su iz Amerike preneti Dučićevi posmrtni ostaci. Hercegovačka Gračanica se nalazi na brdu Crkvine, odakle se pruža pogled na Trebinje. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualno upoznavanje grada . NOĆENJE.

3.DAN /Nedelja 02.05. / TREBINJE /Fakultativno  POČITELJ i MOSTAR / TREBINJE
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Počitelj  ili » Grad na kamenu« kako ga je nazvao Ivo Andrić. Grad koji čuva tajne prošlosti , smešten je uz levu obalu Neretve a zahvaljujući svojoj arhitekturi našao se na Uneskovoj listi svetske baštine. Informativna šetnja gradom  kojim  dominira Šišman, Ibrahim-pašina džamija, Sahat kula, amam i han, brojne kuće sa mediteranskim i orijentalnim karakteristikama gradnje....Slobodno vreme za individualne aktivnosti,  fotografisanje i uživanje u šarmu ovog  grada. Nastavak puta ka Mostaru. Po dolasku u Mostar obilazak glavnih znamenitosti grada nad Neretvom: Stari grad, smešten sa obe strane poznatog Starog mosta koji je i glavni simbol Mostara, kula Herceguša, Sahat kula, Kriva ćuprija koja predstavlja minijaturnu verziju Starog mosta, park Alekse Šantića u čijoj se neposrednoj blizini nalazi bista Emine, mostarke koju je Aleksa Šantić opevao u svojoj najpoznatijoj pesmi, ulica Kujundžiluk dugačka, kaldrmisana ulica koja je puna tradicionalnih restorana, poslastičarnica, zanatskih radnji... Nakon razgledanja grada slobodno vreme za individualne obilaske. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča  polazak za Trebinje. Dolazak u Trebinje. NOĆENJE.

4.DAN /Ponedeljak 03.05. / TREBINJE / VIŠEGRAD /BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme do odjave iz hotela. Polazak iz Trebinja oko 11 h za Tjentište i poseta spomeniku „Bitka na Sutjesci“. Nastavak puta ka Višegradu. Dolazak u Višegrad u popodnevnim satima, obilazak čuvenog kamenog mosta-zadužbina Mehmed paše Sokolovića, Andrićgrad (grad inspirisan delima i likovima našeg nobelovca Ive Andrića). Slobodno vreme. Nastavak puta ka Beogradu predviđen je oko 19 h. Dolazak u Beograd  predviđen je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).  Kraj programa.

40  € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana na  1 mesečnu ratu bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu