Sun Beach Platamon Hotel

Platamon, Olimpska regija

Opis destinacije

U podnožju Olimpa, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 kilometara dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon je gradić sa obiljem restorana, taverni, poslastičarnica i supermarketa tipičnih za turistička mesta koji je ipak uspeo da sačuva autentičnost grčkog sela, što ga čini izuzetno šarmantnim. Nei Pori je karakterističan po odlično uređenoj prelepoj peščanoj obali, veoma širokim ulicama, trgovima, brojnim dečjim igralištima, tavernama i barovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja

OPIS: Hotel je dizajniran tako da odgovara čak i najzahtevnijim gostima, sa blizinom mora i bujnom vegetacijom koji omogoćavaju idealan odmor.

LOKACIJA:Hotel Sun Beach Platamonas nalazi se u mestu Platamon, na 50m od plaže, okružen zelenilom, desetak minuta hoda od centra letovališta.

SADRŽAJ:SunBeach ima recepciju, lobi, restoran, tavernu, bazen sa barom, uslove za bavljenje sportovima na vodi, sefove, parking...

USLUGA: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

SOBE: Svih 88 soba su dizajnirane sa ukusom i opremljene mini frižiderom, sefom, klima uređajem , telefonom i fenom u kupatilu. Većina soba ima pogled na more a ostale su sa prelepim pogledom na baštu.

Standard soba - oko 20m², nedavno renovirane sa bočnim pogledom na more ili baštu. Namenjene za 2-3 osobe (francuski ili dva odvojena ležaja sa sofom).

-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu