Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Oprema

  • Bazen
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj: Hotel se nalazi u El Mamsha delu hurgade, na 5 km udaljenosti od centra Sakale, a od aerodroma U hurgadi je udaljen oko 4 km.

Plaža:  Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži duzine 400 metara. Jedan deo je sa koralima i pogodan je ljubiteljima podvodnog sveta, a veci deo je kupalisna zona, sa ležaljkama i suncobranima. 

Sadržaj: Hotel raspolaže sa većim brojem restorana i barova, bazenima za decu i odrasle, dečijim klubom, fitnes centrom, teretanom, jacuzzijem, Wi-Fi internetom, a uz doplatu i SPA centar, saunu, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, terene za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša, loptice za golf.
 
Smeštaj: Hotel ima 388 smeštajnih jedinica i većina ih je sa pogledom na more. 
Deluxe Sea View sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim lezajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i imaju kupatilo (kada/tuš), klimu, SAT TV, mini bar, sef, aparat za čaj i kafu, fen za kosu, balkon/terasa, a uz doplatu, na licu mesta, telefon i room service.
Family sobe su opremljene kao i deluxe sobe ali su nešto prostranije.

Usluga: All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
All Inclusive (sve uključeno) u glavnom restoranu na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto): doručak  od 07:00 do 10:30 / ručak od 13:00 do15:00 / večera od 18:30 do 22:30 / užina od 09:00 do 18:00. Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 09:00 do 18:00 u baru na plaži i bazenu, kao i u lobby baru od 10:00 do 23:00. AI koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u konzervi, sveže voćne sokove, sobnu uslugu i sve gore nepomenuto. 
A la Carte restorani uz rezervaciju i doplatu, na licu mesta. U glavnom restoranu kao i u a la cart restoranima nije moguce ući u papučama, kupaćem kostimu i mokroj odeći. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Napomena: Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice. Gostima su takođe na raspolaganju jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju, časovi golfa, jedrenja i surfinga.
1. dan BEOGRAD - HURGADA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona kod agencije. (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let SM 388 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:30, po lokalnom vremenu. Prevoz avionom na relaciji Beograd - Hurgada (let traje oko 3 sata  i 30 minuta). Planirano vreme sletanja na aerodrom u Hurgadi u 10:00, po lokalnom vremenu. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
2. dan. - 6. dan HURGADA Smeštaj u Hurgadi je na bazi 6 / 9 / 10 / 13 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...
7. / 10. / 11. / 14. dan HURGADA Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom.
8. / 11. / 12. / 15.dan HURGADA - BEOGRAD Transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let SM 387 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00, po lokalnom vremenu. Let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 04.30, po lokalnom vremenu. Kraj programa.
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu