Pavlina Beach Hotel

Patra, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na severnoj tački Peloponeza u mestu Niforeika, 25 km od mesta Patras, 10 km od aerodroma Araxos i 90 km od Olympije.
 
Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži do koje gosti mogu doći stepenicama. Na plaži su gostima na raspolaganju ležaljke i suncobrani.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija, Restoran (u glavnoj zgradi), Taverna pored bazena, bazen, bazen za decu, igralište za decu, teniski teren, košarkaški teren, odbojkaški teren, bilijar, bar, bar pored bazena, bar na plaži, internet, igraonica, šoping zona, parking.
 
Sobe:
Hotel ima ukupno 100 soba, a postoje sledeći tipovi: standardne (površine oko 15 m2, namenjene za 2-3 osobe) i porodične sobe (površine oko 21 m2, namenjene za 2 odraslih i 3 dece). Sobe imaju pogled na more ili vrt. Sve sobe imaju: kupatilo (kada/tuš kabina), SAT TV, klima uređaj, frižider, radio, direktnu telefonsku liniju, balkon ili terasu.
 
Usluga:
Polupansion (doručak i večera) - po principu švedskog stola.
 
Kontakt:
www.pavlinahotel.gr
 
Napomena:
Sa prelepim pogledom na zaliv Patras, u borovoj šumi u mirnom i prijatnom okruženju. Pavlina Beach Hotel stvara osećaj opuštajuće i savršene atmosfere.
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu