Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Miraggio thermal&spa resort se nalazi na jugozapadu regije Kasandra, na jednoj od najlepših i veličanstvenih plaža (Kanistro plaža), kod mesta Paliouri. Hotel Miraggio thermal&spa resort ima odličnu lokaciju, jer se nalazi i u blizini poznate plaže Xenia.  Hotel je otvoren 2016. godine. Odlična je preporuka za one koji vole kvalitetan porodičan odmor.

Sobe: Hotel Miraggio thermal&spa resort ima ukupno  300 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  agencije  nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, junior suite sa pogledom na baštu, junior suite sa bočnim pogledom na more, junior suite sa pogledom na more, family junior suite sa pogledom na baštu, junior suite sa bazenom i direktnim pogledom na more, family junior suite sa bočnim pogledom na more, premium junior suite sa pogledom na more, premium junior suite sa privatnim bazenom, suite sa privatnim bazenom i pogledom na more, dupleks suite sa privatnim bazenom. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju između 34-36m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na baštu, junior suite sa bočnim pogledom na more i junior suite sa pogledom na more imaju između 37-39m². Sva tri tipa ovih junior suite smeštajnih jedinica imaju bračne krevete ili dva odvojena kreveta. Family junior suite sa pogledom na baštu i family junior suite sa bočnim pogledom na more imaju 43-45m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Premium junior suite sa pogledom na more i premium junior suite sa privatnim bazenom između 37-39m²,nalaze se u zapadnom krilu hotela i imaju bračne krevete ili dva odvojena kreveta. Suite sa privatnim bazenom i pogledom na more imaju 68m², sastoje se iz glavne spavaće sobe i odvojene dnevne sobe. U spavaćoj sobi se nalaze bračni krevet ili dva odvojena kreveta, dok se u dnevnoj nalazi sofa krevet ili dva odvojena kreveta. Sve sobe hotela  Miraggio thermal&spa resort imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Miraggio thermal&spa resort pored glavnog restorana u kome se služe raznovrsna tradicionalna jela, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Miraggio thermal&spa resort ima i bar u hotelu, snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži, u koijma gosti mogu da se osveže uz različita lokalna pića, sokove, kafe, lagane obroke i poslastice. U taverni se služe grčka i internacionalna jela i pića.  Od ostalih usluga gostima hotela Miraggio thermal&spa resort su na raspolaganju rent a car, TV sala, parking koji je besplatan, heliodrom koji se doplaćuje, marina za brodove koja se doplaćuje, iznajmljivanje bicikla, rent a boat, usluge čuvanja dece, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Miraggio thermal&spa resort u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Miraggio thermal&spa resort ima i manji bazen za decu kao i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje.  Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis i košarku, kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu koristiti i teretanu. Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar, parno kupatilo, saune, salon lepote i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama