Minerva Beach Hotel

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj mali, porodično vođen hotel smešten je na idealnoj lokaciji, na peščanoj plaži  letovališta Agia Marina, a na samo 9 kilometara od bisera zapadnog Krita, Hanje. Hotel Minerva beach preporučujemo putnicima koji žele povoljan smeštaj, a na odličnoj lokaciji. Agia Marina je letovalište koje su mnogi svrstali u najlepše na ovom delu ostrva. Do grada Hanja se lako stiže lokalnim autobusom koji staje nadomak hotela, a saobraća celodnevno u intervalima od 30 minuta. Aerodrom se nalazi na 25 kilometara udaljenosti.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju 10 evra za set ili se mogu koristiti besplatno uz minimalnu konzumaciju u tom iznosu.


Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sastavu ima standardne i porodične sobe, a la kart restoran na plaži, wi-fi internet u javnim delovima hotela kao i u sobama, ležaljke i suncobrane na peščanoj plaži.

Sobe:
Hotel raspolaže sobama tipa: standard pogled kopno, standard pogled more i porodičnim sobama. Sobe standard mogu da prime maksimum tri odrasle osobe ili dve osobe i jedno dete, dok porodične sobe mogu da prime maksimum tri odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle i dvoje dece (treći ležaj u standard sobama, odnosno četvrti ležaj u porodičnim je standardni ležaj). Čišćenje soba se odvija šest puta nedeljno, zamena posteljine jedan put nedeljno, a zamena peškira dva puta nedeljno. Sve sobe su iste opremljenosti i imaju: SAT TV, klima uređaj, Wi-fi internet (besplatno), telefon, sef (basplatno), kupatilo sa tuš kadom, set za pripremanje kafe i čaja, ketler, balkon ili terasu. Bebi krevetac je dostupan besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak  se služi po principu švedsko stola – samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.minervabeach.com/

Napomena:
Hotel za preporuku putnicima koji tragaju za povoljnim smeštajem, a na odličnoj lokaciji.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama