Leda Village Resort

Horto, Pilion

Opis destinacije

Pilion je gusto pošumljena planina i poluostrvo, čuveno prebivalište starogrčkih bogova i heroja, i poprište mnogobrojnih uzbudljivih i dramatičnih pustolovina iz grčke mitologije. Neobično slikovita sela planine Pilion priljubljena su uz padine. Veoma dobar put neko vreme prati obalu Piliona, da bi potom zašao u unutrašnjost gde počinju veliki usponi. Jedinstvena arhitektura krasi kuće na Pilionu, koje su visoke sa gvozdenim vratima i malim prozorima. Pilion oblaste je neverovatne lepote, u kojoj se smenjuju visoke planine sa bogatom vegetacijom i kristalno čistim morem na dugim peščanim plažama. Plaže Piliona su drago kamenje, kombinujući svežinu borove šume i dubokog plavo zelenog Egejskog mora. Odiše grčkom tradicijom i gostoljubivošću. Prema antičkoj legendi upravo su na Pilionu Džejson i Argonauti pronašli zlatno runo. Turisti iz celog sveta obilaze prelepa planinska sela Piliona sa tradicionalnim restoranima i tavernama i uživaju na bezbrojnim peščanim plažama kupajući se u kristalno bistrom moru. Poznata turistička mesta u oblasti Pilion su Kala Nera, Milina, Platanias, Horto, Koropi, Milopotamus, Agios Ioanis, Afisos...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Leda Village se nalazi u oblasti Pilion, od mesta Horto udaljen je 1 km, a od većeg grada Volosa 45 km. Leda Resort Village je smešten na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži.
Sobe: Hotel Leda Village ima sobe koje su smeštene u objektima koji su udaljeni od 50 do 150 m od plaže. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe, studiji i apartmani. Standardne sobe imaju dva standardna kreveta ii dva pomoćna kreveta, zagrađene i dekorisane u tradicionalnoj Pilion arhitekturi i većina ima pogled more. Studio imaju bračni krevet ili dva odvojena sa sofa krevetom i pomoćnim krevetom, smešteni među maslinjacima i imaju pogled more. Apartmani se nalaze najbliže moru, prostrani su, sa odvojenom spavaćom sobom i imaju 4 standardna kreveta. U ovom tipu sobe moguće je smestiti 4 odrasle osobe. Sve imaju kupatilo, fen, TV, frižider, sef, klima uređaj, balkon ili plato sa garniturom za sedenje.
Hotelski sadržaj: Hotel Leda Village, pored glavnog restorana sa čije terase se pruža izvanredan pogled na zaliv, ima i bar na plaži na kome gosti mogu uživati u omiljenom piću. Od dodatnih sadržaja hotel ima doktora na poziv, servis za pranje veša, besplatan parking I internet konekciju u zajedničkim prostorijama hotela.
Sport i zabava: Hotel Leda Village gostima na raspolaganje stavlja bazen sa ležaljkama i suncobranima sa đakuzi delom, a za najmlađe goste dečiji bazen i dečije igralište. U sastavu hotela Leda Village nalaze se I tereni za tenis, košarku, mini golf, mini fudbal, teretana za sve one koji žele da se relaksiraju nekim od sportova i da ostanu u formi tokom odmora.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu