Hotel Tryp by Wyndham (ex Corfu Palma Boutique Hotel)

Dassia, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Dasija, KRF, Grčka
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom/polupansion (doručak,večera - set meni).
Lokacija: nalazi se u centru mesta Dasija, iznad hotela Ikos Dassia 5*(ex Chandris), na oko 250m od plaže (prelazi se ulica). U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj restorana, kafića i marketa, kao i autobuska stanica koja Dasiju povezuje sa glavnim gradom od kojeg je udaljen 12km. Od aerodroma hotel je udaljen 13km.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bazen sa izdvojenim delom za decu, bar, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), snek bar, fitness centar, jacuzzi, spa i wellness centar, sauna.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), Wi-Fi (besplatno), mini frižider, SAT TV, sef (uz doplatu), balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama