Hotel Thalassies

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2021 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2021. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Thallasies nalazi se u mestu Limenaria, na južnom delu Tasosa. Hotel je na idealnom mestu, na samoj plaži, što ga čini idealnim za porodični odmor. U mestu Limenaria takođe možete pronaći brojne tradicionalne restorane-taverne, kao i mnoge kafiće i suvenirnice. Tokom boravka gosti imaju mogućnost da posete oblast Potos koja se nalazi na oko 5 minuta vožnje od hotela.

Sobe: Sve sobe su klimatizovane, opremljene TV-om, telefonom, frižiderom, balkonom, internetom, kupatilom, fenom. Standardne sobe su površine ok o20 m2 i predviđene su za smeštaj 2-4 osobe.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Thalassies je na raspolaganju glavi restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci. Osim restorana u ponudi je a la carte restoran, lobby bar, prostoriju za odlaganje prtljaga u slučaju rane ili kasne prijave/odjave, wi fi na javnim površinama, parking, servis za pranje i peglanje veša, prodavnicu i rent a car desk.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen, đakuzi, sobe za razne vrsta masaža, animacija, dok je ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjen bilijar, fitnes zona. U blizini hotela nalaze se prodavnice i pojedine taverne u kojima gosti mogu da uživaju u ukusima grčke gastronomije.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu