Hotel Slovenska Plaža

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Budva je jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama kao i dugim toplim letnjim danima... U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaledjem, klima je još blaža. Toplo more i duge peščane plaže okruženi su borovom šumom i maslinjacima. Sezona kupanja u Budvi počinje 10. maja i traje do 8.novembra. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu. U Budvi tokom leta možete prisustvovati razlicitim kulturnim manifestacijama kao što su: dešavanja na Trgu pjesnika, medunarodni festival "Pjesma Mediterana" kao i pozorišne predstave. Stari grad u Budvi je sagrađen na kamenitom poluostrvu pre više od 2500. godina. Danas, kamene zidine Starog grada u Budvi kriju uzane uličice, stare kamene kuce, brojni kafići, restorani i prodavnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija hotela Slovenska Plaža :
turistički kompleks u mediteranskom stilu udaljen je svega 50 m od peščane plaže, na 10 minuta hoda od Starog grada Budve. Za samo 20 minuta vožnje stiže se do poznate plaže Mogren. Udaljen je 20 km od aerodroma u Tivtu i oko 33km od aerodroma u Podgorici. Svega 200 m od hotela nalazi se autobuska stanica. 

Hotelska ponuda 
Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dve kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih cjelina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Hotel ima bazene, teniske terene, igralište za male sportove, stolove za stoni tenis, bioskop na otvorenom, igralište za decu,nekoliko restorana i barova, prodavnice, butike, frizerski i kozmetički salon, suvenirnicu. Otkriveni i natkriveni parking se plaća direktno na recepciji. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Gosti dela sa 3+* imaju pristup bazenu Rondo I, a gosti dela sa 4* koriste bazen Rondo II. 

Smeštaj 
Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe u delu sa 4* imaju bolji kvalitet nameštaja, a na raspolaganju su im papuče, bademantili i hotelska kozmetika, besplatan bežični internet. 

Ishrana 
polupansion – doručak / večera na bazi samoposluživanja, mogućnostdoplate za ručak ili All inclusive – sve uključeno (doručak, ručak i večera). All inclusive obuhvata. tri obroka u buffet stilu: doručak (od 7- 10h)/ ručak (od 12- 14h) i večera (18- 21h), napitak uz obrok, radno vreme all incl. bara od 10- 24h, u 11h - sladoled ili nacionalna poslastica (priganice ili palačinke), u 16h- kolač ili nacionalni desert ili voće ili palačinka, nacionalna pića i napici: vino (crno/ belo); sve vrste sokova; cola, juice, tonic, fanta, ledeni čaj, sve vrste kafa, voda (gazirana/ negazirana); pivo, likeri (kruškovac i domaći amaro), domaće rakije (loza, domaći rum, vinjak, šljivovica, travka), muzički program uživo svaku noć u baru, folklorne večeri jednom sedmično, sportska animacija (aquabic, yoga, pilates, škola plivanja, teretana na otvorenom). Za sve aktivnosti animacije odvojeno su angažovani animatori koji se služe barem engleskim jezikom, dečija, animacija (igraonica na otvorenom, zatvorena igraonica), bazen sa toboganom za decu, dječiji animator.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu