Hotel Simeon

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Simeon se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija.  Hotel Simeon  se nalazi na 100 m od prelepe plaže i u samom je centru mesta Metamorfosi. Hotel Simeon  je renoviran 2013. godine. Odličan hotel i preporuka za one koji vole miran porodičan odmor.

Sobe:Hotel Simeon poseduje  90 smeštajnih jedinica u svom sastavu, podeljenih u 4 zgrade.  U ponudi agencije  nalaze se standard sobe, comfort sobe, famiily sobe, comfort sobe sa pogledom na bazen, junior suite, simeon suite i simeon suite sa velikim balkonom. Standard sobe imaju između 20-28m², renovirane su 2013 godine i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Comfort sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Family sobe imaju 30m² i imaju 2 bračna kreveta ili odvojene krevete. Comfort sobe sa pogledom na bazen imaju 25m² , imaju pogled na bazen i bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite imaju između 25-30m², sastoje iz dve odvojene prostorije razdvojene paravanom, i imaju bračni krevet i sofa krevet. Simeon suite imaju 45m², imaju dve spavaće sobe, jednu dnevnu sobu i mali balkon. U spavaćim sobama su bračni kreveti ili odvojeni kreveti, dok je u dnevnoj sobi sofa krevet. Ovi tipovi soba su renovirani 2020. godine. Simeon suite sa velikim balkonom imaju 45m², imaju dve spavaće sobe, jednu dnevnu sobu i veliki privatni balkon. U spavaćim sobama su bračni kreveti ili odvojeni kreveti, dok je u dnevnoj sobi sofa krevet. Ovi tipovi soba su takođe renovirani 2020. godine. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Simeon u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Simeon ima glavni bar kao i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Simeon u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Simeon takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Najmlađima je namenjena dečija animacija a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama