Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
USLUGAPOLUPANSIONNOĆENJE SA DORUČKOM
SOBA 1/138003600
SOBA 1/232003000

CENA UKLJUČUJE:
- Cene u tabeli su na bazi izabrane usluge po osobi po danu. Ulazak u sobe prvog dana posle 14h, napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h.
- Gosti hotela Maljen mogu besplatno koristiti zatvoren bazen i igraonicu za decu u hotelu Divčibare.

CENA NE UKLJUČUJE:
- U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80 RSD po osobi dnevno, BT za decu od 7 - 15 godina – 40 RSD po detetu dnevno / Osiguranje – 10 RSD po osobi dnevno.

DOPLATE I POPUSTI:
- Dnevni odmor u Hotelu Maljen 2.500,00 RSD.
- Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima ) doplata za pansion je 500 rsd.
- Deca 5 - 12 godina - 50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomoćni ležaj )
- Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj )
- Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po cenovniku jednokrevetne sobe.
Lokacija: U samom centru Divčibara, ušuškan u borovu šumu.
Usluga: Polupansion, noćenje sa doručkom.
Sadržaj hotela: Hotelsko zdanje sa dugom tradicijom, raspolaže sa 130 ležajeva rasporedjenih u 60 soba, uz pristupačnu cenu pansiona. Hotel poseduje salu za ručavanje za 200 osoba, poslastičarnicu za 60 osoba, mini kafe bar, bilijar salu i TV salu. Dve otkrivene i uvek osunčane terase možete iskoristiti kao oazu mira. Gosti hotela Maljen mogu besplatno koristiti zatvoren bazen I igraonicu za decu u hotelu Divčibare.
U okviru hotela Maljena je moguće organizovati seminare do 120 učesnika. Konferencijska sala je pogodna za odrzavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela do 120 mesta. Poseduje neophodnu konferencijsku opremu: projektor, platno za projekcije i flip čart.
U hotelu Maljen postoji mogućnost korišćenja više manjih celina za potrebe seminara i radionica.U samom hotelu se možete rekreirati u bilijar sali, a u njegovoj neposrednoj blizini i na sportskim terenima.
Gostima u na raspolaganju 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal na udaljenosti od 400 metara od hotela. U zimskom periodu ljubitelji skijanja ili snowboarding-a svoje veštine mogu pokazati na dve ski staze dužine 600 i 800 metara, početnicima su na raspolaganju dve staze od 300m i škole zimskih spotova, a najmlađi mogu svoje prve zimske čarolije doživeti na mnogobrojnim padinama za sankanje. Divčibare možete upoznati pesačenjem po blagim planinskim stazama ili uživati u jahanju u neposrednoj blizini hotela.
Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Klimatološkog instituta Srbije iz Beograda 1963. godine Divčibare je proglašeno za „Klimatsko lečilište“.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama