Hotel Kriopigi

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Kriopigi je predivno mesto koje ima 2 plaže nagrađene plavom zastavicom. Posebno, goste ne ostavlja ravnodušnim fantastičan pogled na zaliv poluostrva Kasandre. Letovalište obiluje velikim brojem prodavnica, taverni i barova. Kriopigi je čudesno letovalište u zalivu Torones, zaštićeno zelenilom borovih šuma. Po slavnom Herodotu tu se nalazio Neapolis koji je bio naseljen još u 5. veku p.n.e. Udaljeno je od Soluna 95 km. Mesto je izgradjeno na kamenitoj padini Kasandre i može svakome da pruži idealan odmor. Kroz Kriopigi prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo i na tom putu su svi turistički sadržaji poput prodavnica, kafića, banke i apoteke. Od Kalitee je Kriopigi udaljen 5 km, stoga ako želite neku laganu šetnju uveče, šoping i boravak u kafićima, preporučujemo upravo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Poznati market Lidl nalazi se na 10 km od letovališta Kriopigija. Ovo mesto – s obzirom na njegovu udaljenost od plaže osetno je jeftiniji u odnosu na druga mesta na Kasandri. Miris borove šume u ovom mestu doprineće Vašem lepom spavanju na letovanju u Grčkoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Kriopigi  se nalazi na uzvišenju sa kog se pruža fascinantan pogled na zaliv Toroneo. Hotelski vozić svakodnevno vozi goste do plaže, koja je udaljena 1 km. Atraktivna lokacija hotela u samom centru mesta Kriopigi pruža gostima lako dostupne raznovrsne sadržaje u gradu.

Sobe: Hotel Kriopigi se satoji od 3 zgrade i ima 178 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored restorana, u kojem se služe kulinarski specijaliteti, gosti se mogu osvežiti u baru pokraj bazena. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju menjačnica, servis za pranje i sušenje veša, usluge lekara, prodavnica i suvenirnica.

Sport i zabava: U sastavu hotela su spoljašnji bazen i dečiji bazen. Gosti se mogu zabaviti igrajući bilijar ili video igrice, a takođe se mogu i opustiti u sauni ili đakuziju. Tim stručnih animatora organizuje zabavni program, a za najmlađe goste hotel ima uređeno igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama