Hotel H10 Blue Mar

Kamp de Mar, Majorka

Opis destinacije

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel H10 Blue Mar se nalazi u uvali Kamp de Mar, oko 100 m od peščane plaže, 28 km od grada Palma, 38 km od aerodroma. 

Hotelska ponuda:
restoran, barovi „White“ i „Blue” pored bazena sa muzikom uživo, bazen sa pogledom na more, „Chill-Out” terasa sa pogledom na more, wellness deo sa saunom, đakuzijem i turskim kupatilom, teretana, kozmetički tretmani, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama. 

Sobe: 
klima uređaj, SAT TV, mini bar i sef (uz doplatu), Nespresso kafe aparat (kapsule sa kafom za aparat - na upit), kupatilo, fen, bademantil i papuče, balkon ili terasa sa bočnim ili direktnim pogledom na more. 

Ishrana:
doručak ili polupansion - doručak (samoposluživanje, izbor više jela) i večera (meni - klasičan način usluživanja, izbor više jela).

Napomena: 
hotel je samo za odrasle (starije od 16 god). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu