Hotel Calabrisella

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Kalabrisela se nalazi u ambijentu jedinstvenog rta Kapo Vatikano, udaljen svega nekoliko kilometara od Tropee. Ovaj hotel sa dugom tradicijom odiše porodičnom atmosferom i ljubaznošću domaćina. Udaljen je 70 km od aerodroma, a 12 km od Tropee, a najbliže mesto je Rikadi. Privatna hotelska plaža je udaljen 1 km od hotela, do nje vozi besplatni šatl bus i na istoj su obezbedjeni suncobrani i ležaljke za goste. 

Hotelska ponuda:
restoran, bar, sef na recepciji, bazen sa odvojenim delom za decu, besplatan šatl bus do plaže, tereni za fudbal i tenis, Wi - Fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu).

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini-bar, kupatilo sa fenom. 

Ishrana: 
polupansion - doručak (samoposluživanje) i večera (izbor menija od minimum tri jela) ili pun pansion - doručak (samoposluživanje) i ručak i večera (izbor menija od minimum tri jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu