Hotel Borgo del Principe

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Borgo del Principe je veliki hotelski kompleks u zalivu Zabrone, udaljen oko 8 km od Tropee, 150 m od privatne plaže (ležaljke i suncobrani besplatni od drugog reda). Ima 61 sobu.

Hotelska ponuda:
bazen u obliku jezera sa odvojenim delom za decu, restoran, dva bara, igralište i animacija za decu, stoni tenis, Wi Fi internet (uz doplatu).

Sobe:
klima uređaj,SAT TV, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), uz mogućnost doplate za All Inclusive light (doručak, ručak i večera (samoposluživanje) uz lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sokove uz obroke i do ponoći u baru pored bazena).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu