Hotel Atlantique Holiday Club

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Atlantique Holiday Club se nalazi na peščanoj plaži dugoj 165 m sa plavom zastavicom, 9 km od centra grada Kušadasi, 90 km od aerodroma u Izmiru. Hotel je obnovljen i renoviran 2013. i 2015. godine.  Hotel ima na raspolaganju 374 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, dva a la carte restorana, dva snek bara, sedam barova, poslastičarnica, dva bazena (jedan sa delom za decu), kids club i igralište, spa centar (svakog dana od 10:00 do 20:00 h, tursko kupatilo, sauna, relaks soba, masaže, aroma terapije), vodeni park "Tortuga Water & Theme Park" (otvoren u maju 2015. godine,svakog dana od 09:00 do 18:00 h, tematski vodeni park površine 12.000 m2, jedan veliki bazen, jedan bazen za decu sa mini toboganima, jedan bazen za tinejdžere sa piratskim brodom i toboganima, "lazy river", sedam različito stilizovanih tobogana i četiri ekstremna tobogana, snek bar i a la carte restoran), mini bioskop i soba za video igre, raznovrsne animacije i  sportske aktivnosti, odbojka na plaži, sportovi na vodi, tenis, košarka, mini golf, stoni tenis, pikado, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, časovi joge, fitnes soba, peškiri za plažu i bazen (uz depozit), besplatan Wi-Fi internet. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sabai spa usluge, masaže i raznovrsni tretmani za lice i telo, mini bar u sobama, usluga čuvanja dece, obroci i pića u "Blue Beach Club" restoranu i "Pirate's Grove" bez rezervacije, pića u "Sunset louge" baru i "Coffee House",  određena strana alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i pića u okviru vodenog parka "Tortuga Water & Theme Park" u toku dana, svi sportovi na vodi, ronjenje i časovi ronjenja, parasailing, osvetljenje terena za tenis, sportska oprema za korišćenje (uz depozit), perionica veša, frizerski salon, prodavnica suvenria, market, usluge doktora, usluge telefoniranja.

Sobe:
klima uređaj, telefon (uz doplatu), LCD TV, mini firžider (uz doplatu), Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje - izbor višše jela), užine u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled za decu u kids club-u, po hotelskim pravilima i terminima. Napomena: obavezan je "dress code" u restoranima (zabranjen šorts, papuče za plažu, kupaći kostim i sva ostala obuća i odeća za plažu i bazen); Atlantis bazen i Atlantis bar  predviđen je samo za odrasle.

https://www.atlantique.com.tr/en/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu