Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Alexander the Great se nalazi  na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Alexander the Great se nalazi između mesta Kalithea i Kriopigi, smešten je iznad jedne od najlepših plaža na Halkidikiju do koje se dolazi malim liftom ili stepenicama.

Sobe: Hotel Alexander the Great ima ukupno  216 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na baštu, superior sobe sa bočnim pogledom na more, suite sa pogledom na more i junior suite sa pogledom na baštu.  Standard sobe sa pogledom na baštu su renovirane 2019. godine, imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe  sa pogledom na more su renovirane 2018. godine, imaju 22m² , nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet. Superior  sobe sa pogledom na baštu su renovirane 2018. godine, nalaze se u annex zgradi, u prizemlju i imaju bračni krevet i jedan sofa krevet. Superior sobe sa bočnim pogledom na more su renovirane 2018. godine, nalaze se u annex zgradi i imaju bračni krevet i jedan sofa krevet.  Suite sa pogledom na more imaju veću kvadraturu – 30m², nalaze se na višim spratovima u glavnoj zgradi, imaju spavaći deo sa bračnim krevetom i u drugom delu sobe sofa krevet . Junior suite sa pogledom na baštu su renovirani ove godine, nalaze se u glavnoj zgradi, imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa 2 sofa kreveta. Sve sobe hotela  Alexander the Great imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Alexander the Great pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje bar u hotelu, snack bar, kafeteriju, bar pored bazena i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, poslastice i lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Alexander the Great su na raspolaganju  rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan , TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i prodavnica suvenira kao i manji mini market.

Sport i zabava: Hotel Alexander the Great u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Alexander the Great takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju na licu mesta. Gostima hotela se pruža mogućnost za korišćenje terena za tenis uz doplatu, košarku, stoni tenis, odbojku na pesku, kao i bilijara. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu