Hotel Aks Hinitsa Bay

Porto Heli, Peloponez

Opis destinacije

Porto Heli se nalazi na istočnoj strani poluostrva Peloponez u oblasti Argolida. Poznato letovalište i luka obiluju turističkim sadržajima a odlična su polazna tačka za sve koji žele da se upoznaju sa kulturno istorijskim spomenicima ovog kraja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Aks Hinitsa Bay hotel se nalazi na istočnom delu poluostrva Peloponez, na ulasku u malu luku Porto Heli, na privatnoj plaži.
Sobe: Aks Hinitsa Bay hotel u svom sastavu ima 206 soba i 10 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze standardne i porodične sobe sa pogledom ka planini ili moru. Standardne sobe (oko 22m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim krevetom, dok porodične imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa krevetima na sprat. Oba tipa soba imaju pogled more ili pogled ka planini/kopnu. Sve sobe imaju kupatilo,fen, klima uredaj, TV, telefon, mini bar, balkon.
Hotelski sadržaj:Aks Hinitsa Bay hotel se na raspolaganju ima glavni restoran gde gosti mogu da uživaju u svom omiljenom doručku kao i večeri po svojoj meri birajući nešto od svežih namirnica i proizvoda praćenih kulinarskim specijalitetima šefa kuhinje i njegovog tima. Gostima hotela za trenutke predaha na raspolaganju su beach bar kao i bar u okviru hotela za gustiranje prve kafe ili poslednjeg koktela u danu. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su TV sala, sef na recepciji, WI-FI, konferencijska sala, parking, mini market.
Sport i zabava: Aks Hinitsa Bay hotel za razonodu nude spoljašnji bazen sa posebnim delom za decu te mini klub i igralište za najmlađe. Za goste koji žele fizičke aktivnosti tokom odmora na raspolaganju su teniski tereni, teren za mali fudbal i odbojku na plaži kao I teretanu. Hotel Aks Hinitsa Bay se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaž gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu