Hanioti Grand Victoria

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Hanioti Grand Victoria se nalazi u regiji Kasandra, preciznije u Haniotiju. Hotel Hanioti Grand Victoria je idealan za aktivan porodičan odmor. Hotel Hanioti Grand Victoria je od peščane plaže udaljen 350 m, od centra Haniotija 400 m, a takođe se nalazi i u blizini velikog supermarketa.

Sobe: Hotel Hanioti Grand Victoria ima ukupno  85 soba u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, standard sobe i mezonete.  Economy sobe su nerenovirane, nalaze se u annex zgradi hotela u prizemlju. Standard sobe su takodje nerenovirane i nalaze se u annex i u glavnoj zgradi hotela i veće su kvadrature od economy soba. Mezonete se nalaze u glavnoj zgradi hotela i nalaze se na višim spratovima. Sve sobe hotela  Hanioti Grand Victoria imaju kupatilo, TV, telefon, klima uređaj i balkon.  Doplata za krevetac za bebu je 3e dnevno i naplaćuje se na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Hanioti Grand Victoria u svom sastavu osim glavnog restorana poseduje bar u hotelu i bar pored bazena gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste  osvežavajućih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Hanioti Grand Victoria su na raspolaganju parking koji je besplatan, sef uz doplatu na recepciji  hotela 1e dnevno, WI-FI internet uz doplatu  na recepciji hotela  1e dnevno, TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. Takođe u neposrednoj blizini hotela se nalazi i veliki supermarket.

Sport i zabava: Hotel Hanioti Grand Victoria u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Gosti hotela takođe mogu koristiti i sto za stoni tenis, dok najmlađi gosti mogu koristiti i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama