Grand Cettia Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris se nalazi na egejskoj obali Turske, od aerodroma Bodrum je udaljen 140km, dok je od aerodroma Dalaman na 90km udaljenosti. Ovaj živopisni gradić okružen je plantažama limuna I borovom šumom koja se u nenaseljenim delovima spušta do same obale. Duž glavnog šetališta Marmarisa prolazi se pored plaže sa jedne strane, dok se na drugoj strani se nalaze hoteli, restorani i barovi. U Marmarisu se prepliću moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Noćni život je nešto po čemu je centar Marmarisa prepoznatljiv. Bar street, je prepun diskoteka, klubova i kafića koji rade do 5h. Posebna atrakcija su turske večeri, na kojima možete osetiti tradicionalni duh Turske. Ičmeler je gradić koji je povezan sa Marmarisom, predstavlja popularno turističko mesto u velikoj lepoj uvali. Mesto je idealno za porodično letovanje, izolovano od buke i galame, a opet ne predaleko od glavnih gradskih dešavanja grada Marmarisa. Obala Marmarisa ima prelepe plaže. Duž plaža nalaze se hoteli, restorani i barovi koji imaju kompletnu ponudu hrane i pića. Uglavnom su peščane sa delovima na kojima ima i šljunka. U centru grada nalazi se Folk plaža, koju posećuje i lokalno stanovništvo. Uzunyali plaža, poznata kao Long beach je peščana plaža dugačka oko 10 km, koja spaja Marmais sa Ičmelerom. Na svim plažama možete uživati u sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grand Cettia hotel nalazi se 1 km od peščano-šljunkovite plaže do koje nekoliko puta u toku dana vozi hotelski šatl bus. Od centra Marmarisa udaljen je 2,5 km, a od aerodroma Dalaman 96 km.

Sobe: Hotel Grand Cettia je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 190 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i porodične sobe. Svaka smeštajna jedinca ima kupatilo,fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar,  balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Grand Cettia nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana, 4 bara i poslastičarnica. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju usluge pranja i sušenja veša, menjačnica, razne prodavnice, WiFi internet u krugu hotela, usluge doktora i frizera.

Sport i zabava: U sastavu hotela Grand Cettia nalaze se 2 spoljašnja bazena za odrasle, dva spoljašnja dečija bezena, bazen sa toboganima i unutrašnji bazen. za odrasle i decu, kao i mini aqua park. U ponudi hotela je i manji spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaža. Ljubitelji aktivnog odmora mogu igrati pikado, stoni tenis, bilijar, košarku, fudbal, tenis, odbojku u bazenu, dok na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Grand Cettia hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Pored dečijih spoljašnjih bazena poseduje 2 dečija igrališta i mini klub i mini disko. Od zabavnih aktivnosti Grand Cettia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Marmaris
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Marmaris
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Marmaris – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama