Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija :
Hotel se nalazi na istočnoj obali Atike, nedaleko od malog mesta Nea Makris, u zalivu Maraton (od mesta Maraton je udaljen oko 7 km). Hotel je udaljen oko 35 km od centra Atine i oko 45 km od aerodroma.Hotel se nalazi na peščanoj plaži,ležaljke i snucobrani su uključeni u cenu.

Sadržaj :
Kompleks se sastoji od centralne četvorospratne zgrade i bungalova na dva nivoa, okružen je zelenim vrtovima. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, 3 otvorena bazena 2 bazena za decu, bar pored bazena, bar na plaži, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, tereni za košarku, mini fudbal, odbojku, odbojku na plaži, centar za sportive na vodi, animacija, sala za konferencije, parking…

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 527 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe sa pogledom na planinu ili more I nalaze se u glavnoj zgradi,površine su oko 20 m2.Namenjene su smeštaju 2-3 osobe(2 odrasle I jedno dete do 12 godina).Sobe u bungalovima su oko 20 m2, namenjene su za 2-3 osobe ,2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj. Superior sobe su veličine oko 25 m2, namenjene su za 2-4 osobe (2 odrasle I dvoje dece do 12 god).Sadrže 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i krevete na sprat.

Usluga: 
All inclusive,doručak,ručak,večera i snekovi koji se služe po principu švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt
www.goldencoast.gr

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama