Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin 29.12.2021. – 03.01.2022.SmeštajCena BGCena Niš*Cena NS*
Vila Balkan 3*
Usluga: Noćenje
1/2130€140€140€
1/3120€130€130€
1/4110€120€120€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
- Tri noćenja u vili Balkan 3* 
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
- Organizacioni i drugi troškovi agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete 
- Međunarodno putno i zdravstveno Covid osiguranje 950rsd (Osigurana suma 30000e, Triglav Osiguranje)
- Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja
Vila Balkan nalazi se u centru Budve na popularnoj "magistrali". Poseduje dvokrevtne i trokrevetne sobe sa frižiderom i klima uređajem (korišćenje uračunato u cenu). Takođe poseduje trokrevetne studije i četvorkrevetne apartmane koje imaju i čajnu kuhinju sa priborom i rernom. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo, LCD TV, besplatan WIFI. Vila u svom sastavu poseduje restoran i vrt gde možete uživati u vrelim letnjim danima. Parking je besplatan za sve goste.

29.12.2021. (prvi dan) – Okupljanje grupe u večernjim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak putovanja sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju i Crnu Goru.

30.12.2021. (drugi dan) – Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane vile. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju starim gradom i okupljanje na dnevnoj žurci. Noćenje.

31.12.2021. (treći dan) – Fakultativni izlet do Kotora. Razgledanje istorijskog jezgra grada pod zaštitom UNESCO-a uz pratnju lokalnog vodiča: Gradske zidine – Gradska vrata – Katedrala i Trg svetog Trifuna – Crkva svetog Nikole – Crkva Gospe od zdravlja – Kneževa palata. Kratka pauza za slobodno vreme i povratak za Budvu. Pripreme za novogodišnje veče i fakultativni doček Nove godine u nekom od najboljih klubova u Budvi. Noćenje.

01.01.2022. (četvrti dan) – Fakultativni izlet u manastir Ostrog koji je smešten u planinsom masivu Ostroških greda i koji predstavlja jednu od najvećih srpskih svetinja. Obilazak manastira sa vodičem i slobodno vreme. Povratak u Budvu i spremanje za fakultativni odlazak na reprizu Nove godine u neki od najboljih klubova u Budvi. Noćenje.

02.01.2022. (peti dan) – Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Crnu Goru uz usputne pauze za odmor i osveženje.

03.01.2022. (šesti dan) – Nastavak putovanja kroz Srbiju i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 
- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03 2022. godine bez kamate. 
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama