Budimpešta

Nova godina, Mađarska

već od 99€

Opis destinacije

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekada bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim - brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
HotelTip1/11/21/31/4
Hotel NEPLIGET 2*
Noćenje sa doručkomx139€x99€
FULL MOON HOTEL 3*
Noćenje sa doručkomx149€129€119€
Hotel GOLDEN PARK 4*
Noćenje sa doručkomx129€xx
Hotel A&O 3*
Noćenje sa doručkomx159€149€129€

CENA UKLJUČUJE:
- Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
- 2 noćenja u Budimpešti u izabranom smeštaju na bazi izabrane usluge
- Obilaske prema programu uz pratnju stručnog vodiča
- Kompletnu organizaciju putovanja
- Administrativne troškove (20€)

CENA NE UKLJUČUJE:
- Obavezno putno zdravstveno osiguranje:
- Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10€
- Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 13€
- Boravišnu taksu u iznosu od 1,6 € po danu, po osobi - plaća se na licu mesta
- Doplatu za 1/1 sobu: 100€
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove
Hotel NEPLIGET 2*
Lokacija: Hotel NEPLIGET se nalazi na oko 10 minuta vožnje od centra grada / Trga Heroja. Na 5 minuta hoda od hotela se nalazi autobusko stajalište Golgota ter.
Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se nalazi restoran u kom se služi kontinentalni doručak. U Torok Barat restoranu se služe i specijaliteti turske kuhinje. U sklopu hotela se nalaze bašta i parking. 
Sobe su klimatizovane i poseduju: terasu, flat-screen TV, sopstvena kupatila sa toaletnim priborom i fenom za kosu. 

FULL MOON HOTEL 3*
Lokacija: Hotel FULL MOON nalazi se na oko 20 minuta hoda od centra grada, blizu Margaretinog mosta. Najbliža metro stanica je udaljena 5 minuta hoda, dok je tramvajska stanica na 2 minuta hoda od hotela.
Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se nalazi recepcija, zajednički prostor sa kuhinjom. Sobe su opremljene sopstvenim kupatilom sa fenom, foteljama, LED TV, WiFi internetom. 

Hotel GOLDEN PARK 4*
Lokacija: Hotel Golden Park 4* se nalazi na Baross trgu, blizu važne tramvajske stanice Keleti. Centar grada udaljen je par minuta javnim gradskim prevozom. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se najlepši park u Budimpešti - Városliget, kao i jedan od najvećih evropskih TC - Arena Plaza. 
Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se autentični italijanski restoran u kom se služe fenomenalni italijanski specijaliteti kao što su pice, paste, tiramisu,.. U lobiju hotela nalazi se i lobi bar u kom se služe alkoholna i bezalkoholna pića (otvoren: 9:00-11:00h). U sklopu hotela se nalazi i privatni parking. 
1/2 sobe poseduju dva udobna kreveta, radni sto, sef, satelitski TV i sopstveno kupatilo.

Hotel A&O 3*
Lokacija: A&O Budapest City nalazi se u centru Budimpešte i predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak ovog prelepog grada. 
Sadržaj: A&O Budapest ima hotelski i hostelski deo, a za našu grupu obezbeđen je hotelski deo. U sadržaj ovog objekta spadaju 114 moderne single, double, family, i višekrevetne sobe, raspoređene na tri sprata, parking hotela, radni prostor, 24h usluga, stoni fudbal, hotelski bar. Sobe su komforne, moderno uređene i poseduju: sopstveno kupatilo sa peškirima i fenom za kosu, TV, klimu. Obezbeđen je WiFi internet.
1.DAN(30.12.2022. PETAK) : BEOGRAD - SRBIJA - MAĐARSKA
Sastanak grupe na parkingu ispred „Kuće cveća“ oko 22:30h, polazak oko 23:00h. Ulazak u Novi Sad radi prijema putnika. Lagana noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.  

2.DAN(31.12.2022. SUBOTA): MAĐARSKA - BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim časovima. Obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Teror haza, lančani most, Ribarski bastion, Citadela, Eržebet most, Vaci ulica... Slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotel nakon 15h. Slobodno veče ili fakultativni odlazak na doček Nove godine. Noćenje.

3.DAN(01.01.2023. NEDELJA): BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje  Dunavom – jedan od najboljih načina da upoznate sve lepote Budimpešte. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na reprizu Nove godine. Povratak  u hotel. Noćenje. 

4.DAN(02.01.2023. PONEDELJAK): BUDIMPEŠTA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za razgledanje grada ili fakultativni odlazak do Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva.. Povratak u Budimpeštu. Sastanak grupe oko 17h i polazak za Srbiju. Lagana vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

5.DAN(03.01.2023. UTORAK): SRBIJA - NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.
Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije

GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 50% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

PLATNIM KARTICAMA: 50% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 50% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate.

RPS

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama