Beč

Nova godina, Austrija

već od 229€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci
OpisTermin putovanjaHotelCena po osobi
Doček Nove godine
29.12.2022 – 03.01.2023.
Hotel 3*
SPECIJALNA PONUDA 229 €
249€

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednje kursu NBS banke na dan uplate. Cene iz tabele su u evrima. 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio  opremom) 
- smeštaj u Beču (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama 
- obilaske prema programu (Beč – panorama grada, outlet Parndorf) 
- troškove organizacije i vođenja aranžmana 
- usluge licenciranog pratioca grupe 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za COVID za ceo period boravka (izdaje se u  agenciji,osigurana suma je 30.000€)  
- 10 € (osobe od 19 – 69,99 god.), 6 € ( deca od 0 meseci – 18,99 god.), 21 € (osobe od 70 – 83,99 god.)  
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja 
- ulaznice i fakultativne izlete  
- peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30  putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): 
- Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) – 35 € odrasli / 25 € deca 
- Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 20 € / 15 € deca 
- Prater – 5 € odrasli / deca GRATIS 
- Parndorf - 20 € odrasli / 15 € deca 
- Grac – 35 € / 25 € deca 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana 
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu) ∙ deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu),  osim ako je smeštaj u hotelu Ibis Budget gde deca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne  osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)  
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%, - na upit 
- u hotelu Ibis Budget ne postoji mogućnost smeštaja za tri odrasle osobe 

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): 
- NOVI SAD – polazak sa parkinga kod Lokomotive 
- OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama,  restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad  

HOTELI VAN CENTRA GRADA 3* - nalazi se van grada, na liniji gradskog prevoza. 

Hotel ARION AIRPORT SCHWECHAT 4* - www.arion-airporthotel.com 
Hotel se nalazi u blizini linije gradskog prevoza, ima restoran, bar, Wi-Fi internet konekciju i parking. Svaka soba ima  kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, mini bar. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 

HOTELI U CENTRU GRADA 3* – nalaze se na oko 2 – 6 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza.
 Doček Nove 2023. godine I Beč autobus 5 i 6 dana I 4 / 6 I I 

Hotel MOZART 3* - www.hotelmozart-vienna.at 
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na par minuta šetnje od čuvenog Ringa. Hotel ima restoran. Sobe su sa kupatilom  tuš/WC, telefonom, SAT TV-om i imaju Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 
C
ity Hotel Tabor 3* - https://tabor.hotelsinvienna.org/en/#main 
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na 15-ak minuta šetnje od katedrale Sv.Stefana i nudi pogled na grad. Hotel ima  restoran. Sobe su sa kupatilom tuš/WC, telefonom, SAT TV-om. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Hotel  poseduje privatni parking uz doplatu. 

Hotel IBIS WIEN MESSE 3* - https://www.accorhotels.com/de/hotel-2736-ibis-wien-messe/index.shtml Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na svega nekoliko minuta šetnje od zabavnog parka Prater. Hotel ima restoran. Sobe  su sa kupatilom (tuš/WC), SAT TV-om i imaju besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu  samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina – na upit.   

1.dan 29.12.2022. BEOGRAD, NOVI SAD 
Polazak iz Beograda oko 20:00 časova sa glavne autobuske stanice (BAS–a) i iz Novog Sada sa parkinga kod  Lokomotive oko 21:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz  Mađarsku prema Beču.
Doček Nove 2023. godine I Beč autobus 5 i 6 dana I 2 / 6 I I 

2. dan 30.12.2022. BEČ 
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska  rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, KunstHaus i šetnja kroz prvi becirk  – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.  

3. dan 31.12.2022. BEČ – DUNAVSKI TORANJ – PRATER – BEČ 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža  nezaboravna panorama Beča i Dunava. Nakon posete Dunavskog tornja, mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium,  Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad. Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade...DOČEK NOVE 2023.  GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.  

4. dan 01.01.2023. BEČ – GRAC – BEČ 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Graca -  univerzitetskog grada koji leži na reci Muri. Prepodnevni dolazak u Grac. Grac je drugi po veličini austrijski grad, koji je  2003. godine proglašen za evropski grad kulture. Obilazak grada: Glavni trg, Gradska kuća, Domkirhe, Murinsel,  Glokenšpil, Kunsthaus, Urturm...Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima  povratak u Beč. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 

5. dan 02.01.2023. BEČ – DVORAC ŠENBRUN – OUTLET PARNDORF 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska  polazak za Beograd. Usputno zadržavanje u tržnom centru Parndorf, koji je veoma čuven u Evropi po radnjama  najpoznatijih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele,  šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U večernjim časovima nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz  Mađarsku prema Srbiji. 

6. dan 03.01.2023. NOVI SAD, BEOGRAD  
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga) 

- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, 20 % najkasnije do 10 dana pred putovanje a ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.04.2023..

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama