Barselona

Barselona, Španija

već od 649€

Opis destinacije

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Tu je nezaobilazni park Guelj, Kasa Batljo, Kasa Mila (La Pedrera) i najimpozantnija od svih, Sagrada Familia. Sa Trga Katalunja zaputite se u čuvenu ulicu La Rambla na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Datum polaska:
11.11. – 14.11.2021

Cena - 649 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Barselona - Beograd kompanijom Air Serbia
- smeštaj u Barseloni (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/1, 1/2+1 sobama
- transfere na relacijama aerodrome - hotel - aerodrom u Barseloni prema programu
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku 
- Ulaznice za Pueblo Espanol
- troškove organizacije putovanja
- usluge pratioca grupe
- usluge licenciranog vodiča na destinaciji
- troškove aerodromskih taksi 120 € (podložne su promenama)

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- individualno međunarodno zdravstveno osiguranje 
- ulaznice i fakultativne izlete
- individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu iznosi  155 eur 

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina  ostvaruju popust od 30 eur po detetu 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- Flamenko - 35 € odrasli  i deca
- Tibidabo, Park Guelj - 50 € 
- Gerona i Figueras – 75 € 
HOTEL EVENIA ROSSELLO 4*
1.dan BEOGRAD - BARSELONA -PUEBLO ESPANJOL – BARSELONA

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Direktan let za Barselonu. sa kompanijom AirSerbia JU 580 06:45 Sletanje na aerodrom u Barseloni 09:25 po lokalnom vremenu. Dolazak u Barselonu. Odlazak na panoramski obilazak grada: katedrala Sagrada Familia, delo genijalnog arhitekte Antonija Gaudija, vožnja najdužom gradskom avenijom Diagonal, Trg Espanja, Nacionalna palata, brdo Monžuik, odakle se pruža izvanredan pogled na grad, Trg Catalunja odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni - Pasaž de Grasia u kome se nalazi čuvena Gaudijeva građevina La Pedrera i Kasa Batljo, pešačka zona La Rambla, gotičko sedište Bari Gotik, Porto Olimpiko,Odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije(ulaznice ukljucene u cenu) Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan BARSELONA – GERONA – FIGUERAS – BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Gerona i Figueras uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac i sa njih se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj palati, a muzejsku postavku je postavio lično Dali. Nakon obilaska povratak u Barselonu. Noćenje.

3.dan BARSELONA – TIBIDABO – PARK GUELJ  – BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Tibidabo, Park Guelj  Odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska polazak za Park Guelj. Poseta čarobnom parku koji je delo arhitekte Antonija Gaudija i koji se nalazi pod UNESCO zaštitom.  Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na flamenko veče.  Flamenko - fantastičan šou flamenko igrača i gitariste uz piće. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan BARSELONA  - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia. JU 585 20:25. Dolazak u Beograd22:55. Kraj programa.  
UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu

PT

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama