Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Alexandra Beach je odličan porodični hotel koji nalazi na sopstvenoj plaži, okružen zelenilom i 200 m od centra Potosa. Od glavnog grada Tasosa i luke udaljen je 40 km, a od mesta Skala Prinos i luke 27 km. Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Jedan je od najpoznatijih na srpskom tržištu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 225 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), internet, balkon ili terasu. Standardne sobe imaju 30 m2, pogled vr i francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Standardne sobe sa zajedničkim bazenom su poslednji put renovirane 2018-e godine, imaju 30 m2 i standardno su opremljene. Jedina prednost je direktan pristup zajedničkom bazenu. Superior sobe su standardno opremljene, iste su kvadrature ali sadrže delimičan pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel Alexandra Beach pored glavnog restorana ima i tavernu na plaži, 3 bara, besplatan internet u javnim prostorijama hotela i prodavnicu. Od dodatnih sadržaja poseduje menjačnicu, parking, room servis, servis za pranje i peglanje veša, rent a car desk, mini market, peškire za plažu uz doplatu.

Sport i zabava: Hotel Alexandra Beach ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, a gosti mogu da se zabave igrajući tenis, mini golf, košarku ili odbojku na plaži. U sastavu hotela je i jedan od najboljih spa centara na Tasosu sa ponudom turske, rimske, finske i bio saune, kao i raznim vrstama masaža i kozmetičkih tretmana. Najmlađi mogu da se zabave u dečijem klubu ili na igralištu. U sklopu mini klubova organizovana je animacija za decu uzrasta 4-12 godina. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama